Veel gestelde vragen

Is Eden Gellac vrij van de big 3 ofwel bevat geen Dibutyl Phthalate, Tolueen en Formaldehyde? 

Eden Organische Gellac is vrij van de big 3. Ofwel vrij van; Dibutyl Phthalate, Tolueen en Formaldehyde.  De MSDS Material Safety Data Sheet (lijst van ingredienten) kunnen wij op verzoek ter beschikking stellen.

 
Mijn base coat wordt niet hard, hoe kan dit?

De basecoat dient enkel ter bescherming van de nagel en zorgt voor de hechting van de kleur op uw nagel. De basecoat voelt na 30 seconden onder de ledlamp ook nog steeds plakkerig aan.Na de basecoat breng je de kleur aan. Ook deze dient 30 seconden uit te harden onder de ledlamp evt. een 2e keer de kleur aanbrengen, voor een betere dekking. Na de kleur breng je de topcoat aan. Na 30 seconden uitharden onder de Ledlamp is de nagellak bijna klaar. De laatste handeling is het verwijderen van de plaklaag met een beetje nagelcleanser, alcohol of handgel even wrijven en...... Klaar.

  

Mijn nagels voelen nog steeds plakkerig na het aanbrengen van Eden Gellac hoe kan dat?

Nadat de Eden topcoat is aangebracht, voelt deze nog plakkerig aan. U dient deze plaklaag te verwijderen met Eden Cleaner of alcohol.


Hoe verwijder ik Eden Organische Gellac?

Voordat je begint met verwijderen van de Gellac dien je eerst je handen te wassen. Breng nagelriemolie aan op de nagelriem en de omliggende huid. Dit zorgt voor voeding en bescherming van de huid. Neem de removerwrap en vul deze met Eden remover. (Indien u de topcoat twee maal dun heeft aangebracht dient u de toplaag licht open te vijlen, zodat de Gellac remover beter kan inwerken). 

Leg de gevulde wrap met de Eden remover op de te verwijderen shellac. Draai de rest van de wrap stevig om de vinger en plak de wrap vervolgens dicht. Herhaal dit bij alle nagels en laat de remover 10 minuten inwerken.

Neem na 10 minuten de wraps stuk voor stuk van de nagel en haal de losgekomen shellac van de nagel, hierbij kun je orangewoodsticks gebruiken. Vul een watje met de Eden cleaner en reinig de nagel volledig. Je kunt nu een nieuwe behandeling met Eden Organische Gellac starten.

 

Ik heb mijn adresgegevens niet goed ingevuld wat nu?

U bent zelf verantwoordelijk voor het juist vermelden van uw adresgegevens. Deze gegevens kunnen wij niet controleren. In de regel zal de pakketdienst de bestelling aan ons retourneren, wij zullen deze dan opnieuw verzenden naar het door u opgegeven gewijzigde adres. Indien wij het pakket niet retour ontvangen, dan dient u zelf contact op te nemen met de pakketdienst. Het eventueel verloren gaan van uw betselling is in dat geval voor uw eigen rekening en risico. 

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja u kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel aan de BP Hofstedestraat 12 7551DG in Hengelo.