Shellac Nagels

Wil jij zelf of willen jouw klanten genieten van mooie gekleurde nagels die ook nogeens lang mee gaan. Dan laten wij jou graag kennismaken met de meest revolutionaire ontwikkeling op het gebied van nagelcosmetica, Eden Shellac nagels gellak. Een gellak die alle voordelen van de meest professionele gellak heeft én meer! Wellicht is het een goed idee om nu een starterpakket te bestellen en morgen zelf al te gaan uitproberen. Eens is de eerste keer, daarna wil je niets anders meer! 

Shellac Nagels snel een professioneel resultaat

Kun jij nagels lakken? Of ben jij professioneel met nagels bezig? dan is het werken met Eden Shellac geen moeilijke opgave. De gellak wordt als lak aangebracht en heeft slechts 30 seconden nodig om onder een LED lamp uit te harden. Op deze manier maak je harde nagels met een lak die minstens twee tot drie weken mooi glanzend blijft en niet van kleur vervaagd. Shellec is niet alleen een bijzonder produkt wanneer het gaat om wat je ziet. Deze lak bevat vele vitamines en mineralen die ervoor zorgen dat de nagels ook van binnenuit gezonder en dus mooier worden. Gellak is niet schadelijk maar juist beschermend voor alle soorten nagels.

Super nagel in maar liefst 132 kleuren

Ga ook Eden Shellac gebruiken, het bespaart veel tijd en geld. Op deze site kun je alles bestellen wat nodig is voor het maken van professionele gellak nagels. Zo vindt je er ondermeer 132 kleuren lak, basis- en topcoatings en alle andere benodigdheden zoals gewone- en polijst vijlen, speciale aluminium folie en nail wipes. Wil je het eerst uit proberen, kan ook, bestel een startersset bij jouw meest favoriete kleuren en overtuig jezelf!

Wil jj het ook een keertje proberen?

Shellac nagels zien er met altijd goed verzorgd en top uit, zonder dat het veel tijd en geld kost. Gebruik daarom vanaf vandaag ook Eden Shellac. Bekijk onze kleurkaart en maak een keuze.De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart