Nagellak groothandel

Welkom op de site van Eden-Gellac.nl nagellak groothandel .Je hebt het juiste adres gevonden om de Eden organische gellak voordelig in te kopen. Wij bieden Eden gellak aan tegen de meest concurrerende prijzen. Wij leveren de 132 kleuren en verder alle benodigdheden voor het maken van de perfecte professionele nagels komt kijken. Alles is altijd op voorraad, je vraagt dus nooit mis. Of het nu gaat om benodigde materialen als gewone- en polijst vijlen, nail wipes, aluminium folies of verschillende soorten coatings, je kunt het morgen al in huis hebben.

Maak ook kennis met Eden nagellak groothandel

Als professional wil je jouw klanten kwaliteit leveren, goed kunnen adviseren en alleen gebruik maken van topkwaliteit materiaal. Dit vindt je allemaal onder één dak bij Eden nagellak groothandel. Mocht dit de eerste keer zijn dat je wilt bestellen via deze nagellak groothandel dan hoef je geen grote investering te doen om ons beter te leren kennen. Probeer vanaf morgen onze producten door vandaag nog een introductie set te bestellen.

Professionele kwaliteit ook voor particuliere bestelling

Voor het maken van gellac nagels heb je alleen het volgende maar nodig; een basecoat, een topcoat, een nailcleaner en een nagellak-remover. Daarnaast ook een speciale ledlamp, waarmee je de gellak in 30 sec. uithard. Ook in een startersset vindt je al deze producten die je nodig hebt op een mooi gellak nagel te maken. U en uw klanten zullen van de aangebrachte nagels tenminste twee tot drie weken veel plezier kunnen hebben. Alles tegen een aantrekkelijke prijs!

Wil je het ook gaan proberen?

Wil je vanaf nu ook op een goedkopere manier perfecte professionele nagels maken? Bestel een startersset bij Eden nagellak groothandel en overtuig jezelf. Bekijk voor het uitkiezen van de mooiste kleuren alvast onde kleurkaart. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart