Nagellak gel

Nagellak gel, de oplossing voor langdurig mooie nagels! Wie wil dat nu niet, mooie lange sterke nagels die geen onderhoud behoeven? Eden-gellac.nl heeft hier nu de perfecte oplossing voor. Organische gellak, eenvoudig aan te brengen en een mooi resultaat dat minsten twee tot drie weken blijft zitten. Lees verder en misschien wil jij het dan ook eens zelf proberen om strakjes ook jouw klanten te laten profiteren van deze ware revolutie op het gebied van nagelcosmetica.  Bestel hiervoor het leuk geprijste starters pakket van Eden Gellak.

Nagellak gel, simpel perfect!

Voor wie zelf van mooie nagels houdt maar niet steeds uren kwijt wil zijn voor een bezoekje naar de nagelstudio, voor diegenen die professioneel bezig zijn met nagels biedt Eden nagellak gel een ideaal product. Eden nagellak gel is een fruitgel dat niet schadelijk is maar veilig en gezond. Deze gellak kan op alle soorten nagels gebruikt worden. Vanwege de vele vitamines en mineralen die het bevat heeft het zelfs een verzorgende uitwerking op nagels die de neiging hebben te barsten of schilferen. Het is nu weer de tijd voor het dragen van mooie lange zorgeloze nagels!

Professioneel resultaat maar eenvoudig in gebruik

Je hoeft geen opleiding te volgen om met deze Eden nagellak gel mooie egale nagels te kunnen maken. Ben je altijd al beroepsmatig bezig met nagelcosmetica dan zal het je opvallen hoe eenvoudig en tijdbesparend deze Eden nagellak gel werkt. De gel wordt aangebracht als lak en in een drogingstijd van slechts 30 seconden onder de LED lamp ontstaat de harde gekleurde gelnagel. De uitstekende kwaliteit nagel is na twee tot drie weken nog net zo mooi glad en stralend!

Wil je het ook proberen?

Wil je deze nagellak gel zelf ook wel eens proberen, bestel dan nu een introductiepakket en maak hiervoor alvast een keuze uit de vele mooie kleuren gellak op deze kleurkaart. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart