Gellak set

Eden organische gellak is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van professionele gel nagellak. Eden organische gellak is een soort nagellak die net zo hard wordt als een gelnagel. Wanneer je deze gellak gaat gebruiken kunnen jijzelf of jouw klanten minstens twee tot drie weken genieten van professioneel uitziende, harde-, stralende nagels. Barstende schilferende nagels behoren vanaf nu tot het verleden. Wacht niet langer en maak nu zelf kennis met Eden gellak en bestel een leuke Eden gellak set. Wanneer je het eenmaal hebt geprobeerd wil je nooit meer iets anders!  

 Hieruit bestaat een Eden gellak set

Met een gellak set kan je direct aan de slag

De Eden gellak set zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Alle benodigdheden zijn aanwezig om binnen mum van tijd jouw klanten ervan te overtuigen dat deze Eden gellak nagels écht een revolutionare ontwikkeling zijn. Weg met barstende en schilferende nagels. Vanaf nu kan iedereen na het aanbrengen van de gellak, wekenlang genieten van leuk gekleurde gladde stralende nagels. Bestel je een Eden gellak set dan ontvang je ondermeer een professionele nailcleaner en een nagellak-remover, de speciale basecoat, een topcoat en de ledlamp om de gelnagels al in 30 sec. uit te harden. Afhankelijk van de set die je kiest mag je een x aantal kleuren uitkiezen.

Eden biedt naast een mooi resultaat óók een gezonde behandeling!

Eden gellak is niet zomaar een lak die er mooi uitziet en lang blijft zitten. Nee, Eden kijkt naar de basis, zorgt voor echt verantwoorde verzorging van de nagels. Alleen op deze manier kunnen echt mooie nagels gemaakt worden. De vele vitaminen en mineralen die zijn toegevoegd aan deze fruitgel zorgen niet alleen voor een goede verzorging van nagels maar ook daadwerkelijk voor een vooruitgang van de conditie van de nagels. De enige mooie nagels zijn gezonde nagels voorzien van een bijpassend kleurtje. En jij kunt jouw klanten daarmee verblijden.

Wil je het ook gaan proberen?

Bestel een Eden gellak set en ervaar zelf de voordelen. Alle nagels kunnen er vanaf nu stralend en goed verzorgd uitzien. Gebruik vanaf vandaag ook Eden organische gellak. Bekijk de kleurkaart en maak nu een keuze. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart