Gellak pakket

Goed verzorgde handen vertellen iets over jou, mooie nagels spelen daarbij een belangrijke rol. Niet iedereen beschikt over sterke gezonde nagels die lang gedragen kunnen worden. Wil jij voortaan ook mooie lange gelakte nagels zonder dat je uit hoeft te kijken dat ze beschadigen of breken. Lees dan op deze site alles over onze organische Eden gellak. Wil het ook proberen, bestel dan nu een scherp geprijst gellak pakket en overtuig jezelf!

Gellak pakket bespaart tijd en geld

Eden gellak is een organische nagellak die naast mooie gekleurde nagelscosmetica ook voor een goede verzorging van de nagels zorgt. Schoonheid komt immers van binnenuit! Gellak is niet schadelijk, veilig en beschermend voor alle soorten nagels. Ondervindt nu zelf wat gellak voor jou en jouw klanten kan betekenen. Een duur bezoek aan een nagelsstudio hoeft nu minder frequent omdat de nagels minstens twee tot drie weken net zo mooi blijven als op de dag dat het werd aangebracht. Met een compleet gellak pakket kun je het zelf proberen en om de prijs hoef je het niet te laten.

Wat zit er allemaal in een gellak startersset

Alles wat je nodig hebt om perfecte nagels te maken. Om te beginnen een basecoat, een topcoat, een nailcleaner en een nagellak-remover. Daarnaast ook een speciale ledlamp, waarmee de lak in 30 sec. uithard.  Je kunt voor je eigen gellak pakket een keuze maken uit maar liefst 132 kleuren. Het aantal kleuren dat je erbij kunt uitzoeken is afhankelijk van het gellak pakket dat je kiest. 

Wil je het  ook gaan proberen?

Alle handen zien er met gebruik van dit gellak pakket altijd verzorgd uit. Probeer het uit en gebruik vanaf nu ook Eden organische gellak. Je kunt alvast een keuze maken uit de volgende kleuren. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart