Gellac

Blijvend mooie én gezonde nagels, wie wil dat niet? Eden organische gellak is de meest revolutionare ontwikkeling op het gebied van nagelcosmetica. De Eden gellac heeft in America, Engeland en Australië zijn kwaliteiten inmiddels bewezen en is een enorm succes. Jij kunt nu ook Eden organische gellac gaan gebruiken en ervoor zorgen dat jouw klanten én jijzelf voortaan ook kunnen genieten van gezonde nagels die veel langer mooi blijven.

Eden organische gellac is verantwoord en mooi!

Gellac is niet schadelijk voor de nagels, bevat vele vitaminen en mineralen waardoor deze gellac mee werkt aan het krijgen van harderde sterke en dus gezonde nagels. Deze nieuwste techniek op het gebied van nagelcosmetica, zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig gelnagels kunt maken. De gel die als nagellak wordt aangebracht, zal in 30 seconden onder een LED lamp zijn uitgehard tot nagels die tegen een stootje kunnen en weken lang stralend van kleur zullen blijven. Eden organische gellak zorgt voor een gezonde verzorging van de nagels van uw klanten. Het resultaat is er naar! 

Eden gellac wekenlang perfecte nagels

Op deze site kan je alles bestellen, maar liefst 132 kleuren lak, basis- en topcoatings en alle andere benodigdheden zoals vijlen, aluminium folie en nail wipes. Een perfecte professionele nagelverzorging begint bij de keuze van jouw materiaal. Gebruik daarom niet langer oude technieken en maak kennis met Eden gellac. Je kunt hiervoor een leuk en voordelig starterspakket bestellen. Gewoon doen, eenmaal ontdekt wil je niet anders meer.

Wil je het ook gaan proberen?

Nagels zien er met deze gellac altijd verzorgd uit. Gebruik vanaf nu ook Eden organische nagellak en maak alvast een keuze uit de volgende kleuren. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart