Gel nagellak

Om blijvend mooi uitziende nagels te dragen, zouden jij of jouw klant eigenlijk een paar keer per maand een bezoekje moeten brengen aan de nagelstudio, de manicure of de schoonheidssalon. Deze behandelingen gaan meestal gepaard met toch wel hoge kosten en vergen veel tijd. Wanneer je gel nagellak van Eden gellak gebruikt haal je de professionaliteit in huis en kun je nagels snel op een echt professionele wijze gezond, mooi en sterk maken. Jouw klanten kunnen langer genieten van hun mooie nagels.

Gel nagellak in 132 kleuren

Het aanschaffen van Eden nagellak, basis- en topcoatings en alle andere benodigdheden als nail wipes, aluminium folie, gewone-en polijst vijlen doe je eenvoudig via onze site. Eden nagellak is niet alleen een mooie maar ook een gezonde verzorging van de nagels. De vele vitaminen en mineralen zorgen in korte tijd voor gladde, sterke en gezonde nagels. En dat zie jij, maar jouw klanten ook!

Eden organische gellak zorgt voor een gezonde behandeling

Het aanbrengen van deze opvallend mooie nagels is erg eenvoudig. Nadat de nagellak als een gewone nagellak is aangebracht, worden de nagels in 30 sec. gehard onder een professionele LED lamp. Een LED lamp is minder schadelijk dan de wel bekende UV lamp. Eden organische gel nagellak in combinatie met deze LED lamp biedt een gezonde nagelcosmetica. De geweldige kwaliteit zorgt ervoor dat geen basten of schilfers zullen ontstaan en de nagels wekenlang mooi blijven. Wat willen we nog meer? 

Wil je het ook gaan proberen?

Laat nagels er mooi en verzorgd uitzien en gebruik vanaf nu ook Eden organische gel nagellak. Bekijk onze mooie Eden kleurkaart en maak een keuze. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart