Gel lak

Eden Organische Gel lak is een enorme doorbraak op het gebied van nagelcosmetica. In Amerika, Engeland en Australie is deze Eden lak een doorslaand succes. Nu kan ook jij gebruik maken van deze 'gezonde' nagellak. Deze nagellak bevat vele vitaminen en mineralen en draagt op deze mooie manier bij aan het maken of houden van sterke gezonde nagels. Eden Organische gellak biedt eindeloze mogelijkheden en veel tevreden klanten.

Haal professionele gel lak in huis

Wil je ook Eden gellak , basis- en topcoatings en alle andere benodigdheden om de perfecte nagelverzorging te kunnen toepassen bestellen dan kun je dat doen op Eden-gellac.nl. Wij bieden je een keuze uit maar liefst 132 kleuren. Je kunt je dus helemaal uitleven door verschillende kleuren te combineren. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en al in slechts 30 sec. onder de LED lamp uitgehard.

Gel lak, er wekenlang verzorgd uitzien

Een hand is een lichaamsdeel dat veel van de eigenaar verraad. Verzorgde nagels spelen hierbij een belangrijke rol. Eden gel lak zorgt ervoor dat de aangebracht nagellak minsten twee tot drie weken stralend mooi blijft. Nagels die behandeld zijn met Eden gel lac gaan veel langer mee, ze barsten en schilferen niet en kunnen tegen een stootje.

Wil je het  ook gaan proberen?

Alle handen zien er met deze gel lak altijd verzorgd uit. Gebruik vanaf nu ook Eden organische gellak en maak alvast een keuze uit de volgende kleuren. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart