Over OnsEden Organische Gellac is de 5de generatie nagellak.

Wat is er zo speciaal aan Eden Organische Gellac?

Eden Gellac, ook wel Shellac genoemd is organisch en ontwikkeld met de laatste technologie. De uitharding kan zowel met een LED lamp alsmede met een UV lamp. Door gebruik te maken van de LED lamp is de uithardingstijd slechts 30 seconden!

Het gebruik van de LED lamp voorkomt huidschade zoals bij het gebruik van een UV lamp. Om deze reden stappen steeds meer nagelsalons over op Eden Organische Gellac en het gebruik van LED lampen. Eden Organische Gellac heeft maar liefst 132 briljante kleuren! Daarnaast hebben de flesjes van Eden Organische Shellac een inhoud van 15 ml. 

Eden Oranische Gellac bevat bovendien veel vitaminen A, B en C daarnaast, caroteen, calcium, fosfor, kalium, natrium, magnesium, eiwitten, en andere voedingsstoffen. Elke Eden Organische Gellac Kleuren Serie heeft zijn eigen aangename lichte fruitgeur. 


Voor 15.00 besteld nog dezelfde dag verzonden! Bestellingen vanaf €50,= worden gratis verzonden binnen Nederland. Voor Belgie en Duitsland gratis verzending vanaf €75,=.

Eden Organische Gellac heeft een extreem lange houdbaarheid, wij garanderen deze houdbaarheid tenminste 10 dagen. 

Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van Eden Organische Gellac, kunt u binnen 10 dagen uw bestelling retourneren. Wij storten dan uw aankoopbedrag terug onder aftrek van de verzendkosten en €7,95 administratie kosten.


 

Complete Starter Set €59,95 deze set wordt geleverd zonder lamp.

 

Complete Starter Set al voor €84,95 inclusief leddlamp.

Wil je ook mooie nagels en ben je opzoek naar gellac of shellac en vindt je ook de kwaliteit van je product belangrijk, dan ben je bij Eden Organische Gellac aan het goede adres. Eden Organische Gellak is niet alleen goed voor je nagels, maar ook nog eens een voordelig alternatief voor OPI en CND of Gellisch. Eden Organische Shellac heeft een inhoud van 15ml daardoor heb je 50% meer Gellak dan CND voor een voor een super prijs. Eden Organische Shellak biedt u keuze uit 132 kleuren zodat u altijd vindt wat u zoekt. Of u
nu een hippe of traditinele nagellak kleur wilt. Met de Starter Sets van Eden Organische Gellac kun je meteen aan de slag. De Starter Set bevat naast de Gellac ook een razendsnelle Led lamp  zodat u binnen no time super shiny nagels heeft. Alle Starter Sets van Eden Organische Shellac worden gratis verzekerd verzonden door Nederland. Eden de eerste Organische nagellak die niet schadelijk is voor uw nagels.